Levering

Har du en større bestilling – evt. til en festlig begivenhed eller en firmasammenkomst, kan vi levere jeres flødeboller efter aftale på hele Djursland, i Århus og  i Randers. (indenfor 60 km)

Nogen gange kan du også få leveret flødeboller direkte til din adresse. Af og til laver vi nemlig en bestillingsliste – Det kan f.eks. være at vi laver Valentine´s eller jule-flødeboller, som vi kører ud med. Følg evt. med på sociale medier eller tilmeld dig nyhedsbrevet. 

Ellers kan du altid kontakte os, for at se om vi kører forbi dit område i den pågældende uge. 

  • Leveringsgebyr i Ebeltoft 29 kr.
  • Leveringsgebyr 49 kr.

    op til 60 km fra Ebeltoft (Adelgade 19) på leveringsdag

  • Leveringsgebyr efter aftale fra 100 kr.

    over 60 km eller på anden dag- kun efter aftale

GRATIS LEVERING
I JANUAR

op til 60 km fra vores adresse

Bestilling og leveringbetingelser

Bestil dine flødeboller på 52809728 inden onsdag aften.

Bestillingen er modtaget efter bekræftelse. Når du har foretaget betalingen, accepterer du samtidig vores betingelser.

Vi leverer varer sidst på ugen. Ruten planlægges ud fra ugens bestillinger. Vi leverer først efter betalingen er gennemført. Du kan kun betale med mobile pay på nummeret: 212418.

Vi leverer direkte til døren og ringer på klokken – hvis du ikke er hjemme og ønsker at vi skal sætte din bestilling et andet sted, vil det være på egen risiko.

I det tilfælde, at du bestiller noget til en anden person som en overraskelse, men at modtageren ikke er hjemme, vil vi sætte bestillingen på det sted, hvor vi synes at den er nemmest at få øje på, når modtageren kommer hjem. Vi er ikke ansvarlige for evt. skader der måtte opstå, hvis f.eks. et husdyr bliver nysgerrig efter at se, hvad der gemmer sig i posen 😊

Du kan også selv hente din bestilling på vores butiks adresse: Adelgade 19, 8400, Ebeltoft. Vi beder dig om, at give besked i forvejen om det forventede afhentningstidspunkt.