Bag Usædvanlige Flødeboller står vi, Hana og Daniel. I 2011 åbnede vi Café Sicilia i Ebeltoft men det var først i 2019 vi begyndte at mærke, at flødebollerne var noget helt særligt, hvor vi kunne blande den traditionelle lækkerbisken med vores vilje til at lave noget nyt – noget usædvanligt.
Læs mere om os og vores historie i blog.
Når Sicilien og Slovakiet mødes, forventer man ikke, at en flødebolle fødes. Men i Ebeltoft bliver der nu langet farverige, skæve og finurlige flødeboller over disken.
Hana og Daniel fra Ebeltoft har fundet på et helt særligt koncept, der skaber flødebolleglæde rundt omkring i hele landet og endda også så fint et sted som på modemessen i Paris.
Hana nyfortolker flødebollen på skæve og kreative måder 🤤 Passionen for den skumfyldte snack begyndte for otte år siden, og hver dag udvikles der nye opskrifter og skøre smagssammensætninger 😍