Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSE

Alle vores produkter som du kan se på billederne er håndlavede. Men – billederne er kun ment som illustrationer. Hvert produkt er håndlavet og unik– intet er en nøjagtig kopi af et bestemt design eller en bestemt opskrift. Vi producerer med kreativitet og kan godt finde på at variere lidt i det enkelte produkt, – så vær forberedt på variationer.

Venligst – vær opmærksom på vores vejledning om opbevaring, servering og holdbarheder. Vi er ikke ansvarlige for skader på produkterne, efter levering.

Vi forbeholder os retten til at tage billeder af de kager vi producerer – og anvender disse fotos i vores reklamer og på de sociale medier.

Alle priser er inkl. moms og opdateres løbende på vores hjemmeside. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser.

Da vi leverer madvarer, er der ikke nogen fortrydelsesret efter levering. Men – skulle du finde noget som du bliver utilfreds med, har du naturligvis din almindelige reklamationsret.


PERSONDATAPOLITIK

Alle dine oplysninger bliver udelukkende brugt i forbindelse med din bestilling og bliver ikke videregivet til andre.
Vi beholder dem så længe de er relevant.
Hvis du giver os din e-mailadresse her på vores hjemmeside med henblik på modtagelse af tilbud og nyheder, giver du samtidig samstykke til, at vi må beholder denne og sender dig email. Du er altid velkommen til at skifte elller slette dine persondata, og det gør du bare ved at sender en e-mail til os.
Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, imens du bruger vores webshop.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for, at kunne levere det produkt eller din ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til betalinsystemet, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Kom i stedet ned til os i forretningen, og vi finder ud af det sammen

Bestilling

Byg din egen flødebolle, find din yndlingskage og læg hele bestillingen i kurven…
Du kan bestille direkte i vores online shop, du kan ringer til os, eller kigge forbi forretningen med din bestilling. Det er helt op til dig, hvordan du foretr;kker at bestille dine varer.

På vores hjemmeside skal du huske at skrive alle dine oplysninger, husk telefon nummer så vi altid kan kontakte dig hvis vi får brug for det i forbindelse med din bestilling. Alle oplysninger bliver udelukkende brugt i forbindelse med din bestilling og bliver ikke videregivet til andre.

Når du bestiller hos os vil du modtage en bekræftelse på din bestilling.
Husk at skrive alle dine ønsker på ordren, inden du færdiggør og sender den til os.


Godkendt af vores vilkår og betingelser.
Ved at bestille fra Cafe Sicilia accepterer du automatisk vores salgsbetingelser. De vil løbende blive opdateret og ændret efter behov. Du kan altid finde dem på vores hjemmeside.

Tak for din bestilling nu skal vi igang og laver den klar til dig 😉

BETALING

Ved online bestiling og ønsket levering skal du betale via mobilepay på 212418 (navn Sicilia) eller med kredit kort gennem online shop. Du vil modtager faktura via email, besked eller vil kommer sammen ved levering.
Du skal kontrollere at navnet i din mobilepay er det samme som står i din bestilling – ellers, så skriv bestillingsnavnet i ”besked til modtager”.

Ved afhentning kan du betaler i cafèen med kort, mobile pay eller kontant.

LEVERING

Læs her.