Historie af Usædvanlige flødeboller?

Del dette

Vi er en familieejet café, hvor I kan finde kombination af 3 nationaliteter; italienerens lidenskab og venlighed kombineret med slovakisk nysgerrighed og vilje til at udforske,tilsat den danske sans for tradition og hygge-livsstil .
Da vi overtog det gamle bageri og oprettede frokost caféen i centrum af Ebeltoft i 2012, vidste vi straks, at den eneste rigtige vej for os var, at vores kage skal være hjemmelavet.

Vi tog vores egne ambitioner seriøse, og helt fra bunden har vi læst, øvet og prøvet at gøre vores bedste. Med en kombination af vores nationale opskrifter og uendelige stræben efter det bedste, fandt vi vores måde at tilbyde unikke produkter på, med fokus i gode kvalitetsråvarer og friskhed til at give jer den bedste smagsoplevelse.

Vi er blevet et sted, hvor kunderne uden tvivl er hjertet af vores forretning. Vi elsker at blive udfordret, lære og producere nye produkter vi aldrig har lavet før. Denne passion bragte os til 2019 hvor vi begyndte at mærke at flødeboller er noget helt særlig hvor vi kan blande den traditionelle lækkerbisken med vores vilje til at lave noget nyt – noget usædvanligt.
Vi flyttede produktionen ud i caféen så i kunne følge med og så gik det stærkt…
Usædvanlige flødeboller begyndte at være vores varemærke.

Med tiden havde vi mere og mere brug for plads til produktion og i 2021 har vi lukket for køkkenet og er begyndt at fokusere på kun at laver flødebollerne. I dag kan man sidde hos os kun ved et lille bord i hjørnet eller på gågaden. Vi har åbent hele året rundt, hver dag i alle uger, udover de dage hvor vi tager på ferie.

Og takket være jer er vi her i dag og står klar til at tilbyde jer vores service, så I kan forkæle jer selv og jeres elskede med noget specielt.

 

Hvem er vi privat og hvor kommer vi fra?


Daniel er oprindeligt italiener fra Sicilien. Meget tidligt gik han hjemmefra og har besøgt og arbejdet mange steder til han til sidst landede i København, hvor han arbejdede i mange år som tjener i en italiensk restaurant.
Hana kommer fra Bratislava i Slovakiet og efter universitet ændrede hendes liv sig fuldstændigt. Skæbnen trak hende overrumplende til København og da hun mødte Daniel vidste hun hvorfor…

Så fra den dag skæbnen førte os sammen, blev vi klar til at gå den samme vej i livet. Da vi hørte fra vores ven, at der var en lille bagerbutik til salg i Ebeltoft, tog vi chancen og startede vores liv i denne smukke by.
I dag er vi lykkelige for den beslutning vi tog dengang og i dag føler vi os en del af byen, sammen med vores 2 dejlige drenge Daniel Benjamin og Arian.

Hvem er vi?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sørg for at få vores nyheder, ugentlig bestillingliste til levering eller aktuele tilbud !

Flere indlæg